Vacature bestuurslid

We zijn op zoek naar aanvulling voor ons bestuur.

Heb je een duurzaam en sociaal hart? En heb je naast andere bezigheden wat tijd over om (op vrijwillige basis) mee te denken over de verdere ontwikkeling van Sparkling Plastic? En daarmee bij te dragen aan een maatschappelijk relevante sociale onderneming? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken.

Binnen de werkplaats creëert Sparkling Plastic ruimte voor studenten, kunstenaars, designers en andere creatieven om te onderzoeken wat de toepassingsmogelijkheden zijn voor hergebruik van plastic. Gekoppeld daarin initiëren we projecten die bijdragen aan bewustwording en educatie over de plastic afval-berg (en het zoeken naar creatieve oplossingen). We zoeken daarbij samenwerking met onderwijs en bedrijfsleven. En we gunnen iedereen een arbeidsplek, dus waar er mogelijkheden zijn geven we ruimte aan mensen om mee te doen in de werkplaats.

De dagelijkse leiding is in handen van Kees en Suzanne. Zij worden ondersteund door een (toezichthoudend) 3-hoofdig bestuur op afstand. Binnen het bestuur is een vacature voor een bestuurslid (op vrijwillige basis).

Herken je jezelf in een of meer van onderstaande omschrijvingen?
– een creatieve out-of-the-box denker;
– netwerk in bedrijfsleven (specifiek makers) en/of beroepsonderwijs (mbo/hbo) is interessant
– achtergrond marketing/communicatie;
– netwerk in/affiniteit met creatieve sector

We hebben niet de verwachting dat iemand dit allemaal in zijn of haar bagage heeft, een stukje hiervan is al mooi.
We zijn nu met twee vrouwelijke bestuursleden, dus een man erbij is mooi. Maar enthousiaste vrouwen zijn zeker welkom! Bij voorkeur woonachtig in of rondom Den Bosch.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met onze voorzitter Addy van Beek (via bestuur@sparklingplastic.nl of 06-20112241).